Muzica

Mai multi fani Taylor Swift au ramas cu amnezie dupa concertul artistei

Articol scris de UTV Data publicării:

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Platesti cateva sute de dolari pentru un bilet la artistul tau preferat, acesta intra pe scena si canta intr-o ploaie torentiala piesele tale preferate si traiesti noaptea vietii tale, dar surpriza, ajungi acasa dupa trei ore si 40 de piese si nu iti mai aduci aminte nimic… pare totul scos dintr-un film SF, nu? Ei bine, se pare ca nu.

Psihologii spun ca emotiile si timpul stau in spatele acestui fenomen.

“Daca nu m-ar fi filmat prietena mea, as fi spus tuturor ca eu nu am fost la concert,” a spus o fana infocata Taylor Swift.

Cu toate acestea, Dr. Michelle Philips, spune ca acest fenomen nu este atat de infricosator pe cat suna, si sunt foarte rare cazurile in care fanii nu isi aduc aminte absolut nimic dupa concert, de obicei sunt doar cateva fragmente lipsa.

“Cand esti la concertul unei persoane pe care o iubesti, inconjurat de alte persoane in extaz, treci printr-un carusel de emotii si simti ca timpul zboara.”

O alta fana a povestit experienta ei dupa ce a participat la show-ul din Philadelphia.

“Nu imi amintesc nimic din cele intamplate. Bine ca am vazut extrasul de cont care-mi arata ca am platit $765 de dolari pe bilet.”

Etichete: concert , taylor swift

Partenerii Nostri