Muzica

Managerul lui Post Malone sustine ca noul album e gata, dar casa de discuri tot amana lansarea 

Articol scris de UTV Data publicării:
Guys, urmeaza album nou de la Post Malone! Asa cum fanii i-au tot cerut artistului, in ultimele luni, muzica noua, se pare ca, in sfarsit, avem si vesti despre lansarea noului album! 
 
Asadar, Dre London, managerul lui Posty, sustine ca noul album al artistului este gata de ceva timp, insa directorii caselor de discuri, Republic Records si Universal Music Group, cu care colaboreaza Posty tot amana lansarea, motiv pentru care Dre le-a cerut fanilor lui artistului sa ceara lansarea albumului cat de curand.
 
Hmmm, da! Participam si noi la asta, nu de alta, dar suntem tare nerabdatori sa ascultam un nou album de la Post Malone, tinand cont ca ultimul album lansat a fost in 2019, Hollwood's Bleeding, cu hit-uri precum Wow, Circles si Sunflower. Hmmm... oare cu ce sound-uri vine de data asta?
 
„Sincronizarea si energia noastra sunt intotdeauna la cote maxime!! Albumul e gata!! Suntem pregatiti!! Dar se pare ca @republicrecords si @universalmusicgroup nu sunt de aceeasi parere.", a scris Dre alaturi de o fotografie postata pe contul lui de Instagram, in care apare alaturi Posty. 
 
„Fanii Posty nu trebuie sa ma mai preseze, deoarece noi ne-am facut partea! Acum este timpul caselor de discuri sa-si faca treaba inainte de a lansa marele album. E timpul sa-i bombardati cu mesaje! Suntem pregatiti de lansare asa cum sunteti si voi! #DreVision #2022 Este timpul!!!", a adaugat Dre.
 
Oh well! Hai cu noul album! Speram sa fie lansat cat mai repedeeeeee! <3
 
Etichete: utv , post malone , dre london

Partenerii Nostri