megan fox
Muzica

Megan Fox, primele declaratii despre presupusa infidelitate a lui Machine Gun Kelly

Articol scris de UTV Data publicării:

Ce se spune despre despartirea dintre cei doi? Ei bine, dupa ce, Megan Fox, a sters toate pozele cu ea si Machine Gun Kelly, si ulterior si-a eliminat in intregime contul de pe Instagram, zvonurile au inceput sa curga.


Surse apropiate cuplului au declarat ca cei doi s-au certat:  "Fox este foarte suparata. Nu au anulat oficial logodna, dar Megan si-a dat jos inelul”.  Mai mult decat atat, au apartut voci care sustin ca Kelly a inselat-o pe Fox cu chitarista Sophie Lloyd.


Picanta, picanta este si postare lui Megan inainte de a inchide contul de Instagram. Fox a publicat o serie de fotografii si un videoclip cu un plic ars. Ea a subtitrat-o cu versuri de pe albumul lui Beyoncé, Lemonade, scriind: „Poți gusta necinstea/ îți este peste tot respirația”.


Acum, Megan Fox si-a reactivat contul de Instagram pentru a vorbi despre presupusa infidelitate a lui Machine Gun Kelly, care ar fi dus la despartirea lor.


"Nu a existat niciun fel de amestec din partea unor terte persoane in aceasta relatie. Asta include, dar nu se limiteaza la… oameni reali, DM-uri, roboti AI sau demoni succubus,
[…]Trebuie sa lasatii aceasta poveste sa moara, si sa lasati oamenii nevinovati in pace 🙏💜” , a scris actrita pe Instagram.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, reprezentantii artistei au negat zvonurile, declarand ca:

„Sophie Lloyd este o artista desavarsita, care a fost tarata inutil in mass-media pe baza unor acuzatii nefondate facute de retelele de socializare. Orice sugestie ca ea ar fi actionat vreodata intr-un mod neprofesionist sau ca ar fi iesit din relatia ei este falsa”.


Megan si Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thrillerului indie Midnight in the Switchgrass in martie 2020. Si-au confirmat relatia in luna iulie a acelui an. Ulterior, Kelly a cerut-o pe Fox in casatoriee in ianuarie 2022.

 

Partenerii Nostri