Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show
Muzica MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Singers Shakira and Jennifer Lopez perform during the Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. (Photo by Tom Pennington/Getty Images)

Moment epic la Super Bowl LIV! Shakira si Jennifer Lopez au facut un show de neuitat!

Articol scris de UTV Data publicării:

Super Bowl LIV a avut loc recent pe Stadionul Hard Rock din Miami Gardens, Florida. Finala din acest an terminandu-se cu scorul de 31-20, pentru Kansas City Chiefs, care au castigat trofeul dupa o pauza de 50 de ani. 

Si de aceasta data, mult asteptatul show de la pauza meciului a intrecut asteptarile publicului, Shakira si Jennifer Lopez fiind cele care au facut un moment de neuitat,  intr-un duet care a electrizat multimea.

Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Shakira a fost cea care a atras toate privirile in momentul in care a pasit pe scena intr-o tinuta rosie, foarte sexy, care i-a pus in evidenta formele, dupa care a urmat si cireasa de pe tort, Jennifer Lopez, care a aparut pe scena, dansand la bara intr-o tinuta de nici nu ne gasim cuvintele pentru a o descrie mai bine... intelegeti voi... super SEXY, cum ne-a obisnuit J. Lo, de altfel.

Evident, cele doua artiste si-au cantat cele mai cunoscute piese si au dansat de mama focului, in timp ce zeci de dansatori talentati, le-au acompaniat, iesind un show de exceptie, plin de energie si emotii! De asemenea, pe scena si-au mai facut aparitia si J Balvin si Bad Bunny.

Si asta nu e tot! Momentul serii a fost atunci cand fiica lui Jennifer Lopez, Emme, in varsta de 11 ani, a urcat pe scena, cantand alaturi de mama ei, in timp ce Shakira canta la tobe. EPIC MOMENT! 

Apropo, nu e asa ca atunci cand te uiti la Emme, parca o vezi pe J. Lo cand era mai mica? <3

Dupa marele show, online-ul s-a umplut instant de poze si filmulete cu cele doua dive latino, atat fanii, cat si  alti artisti, fiind placut surprinsi de ceea ce au vazut.

Well done, girls!

Vezi mai jos intreg momemntul!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri