Muzica Foto: Facebook / Gina Pistol

Motivul pentru care Gina si Smiley o ascund pe micuta Josephine

Articol scris de UTV Data publicării:

Mai tineti minte cand Gina a postat din greseala chipul micutei Josephine iar la scurt timp a sters poza? Prezentatoarea a postat dupa aceea un clip in care plangea si isi ruga toti urmaritorii sa nu reposteze poza, articolul integral aici. La acel moment oamenii nu au inteles de ce au ales cei doi sa isi ascunda copilul iar pe internet s-a creat un mare tam tam, ei bine se pare ca acum avem raspunsul oficial.

Smiley si Gina au postat saptamana trecuta un videoclip in care au anuntat ca vor sa se casatoreasca dupa mai bine de sase ani de relatie iar in cadrul acelui clip au vorbit si despre “elefantul din camera”, da, despre poza postata de Gina in care a omis sa ii acopere fata fiicei lor.

Noi am decis sa fim neutrii in aceasta poveste. Noi ne tratam copilul ca pe o persoana, si eu cred ca, orice persoana are dreptul sa aleaga cine vrea sa fie, cum vrea sa-si traiasca viata”, a spus Gina Pistol pentru click.

Am inteles ca traim in era digitala si lumea vrea sa-si expuna momentele vietii pe internet. As vrea ca alegerea asta sa nu o facem, insa, noi pentru ea. Ea trebuie sa aiba posibilitatea de a alege. Daca eu o fac pe ea persoana publica, poate ca ii inchid niste porti, niste ferestre in viata. Asta credem noi ca e bine, in momentul asta, pentru copilul nostru! Am decis sa-i dam posibilitatea sa fie anonima, sa decida ea, cand va fi cazul, daca vrea sa apara sau nu. E un copil simpatic, creativ, eu unul as vrea s-o arat tot timpul oamenilor. Iesim cu ea in lume, nu i-am acoperit fata, dar am decis sa nu o expunem pe retelele sociale, pentru ca nu cred ca e locul unui minor acolo. Daca ea isi va dori, la un moment dat, sa aiba conturi pe retelele sociale e decizia ei! Nu inteleg de ce oamenii sunt atat de curiosi sa o vada! Eu ma ghidez dupa ce imi spune inima mea! Am decis impreuna cu Gina ca e cel mai bine sa fie anonima. O sa evitam sa o mai pozam chiar si cu spatele”, a declarat Smiley.

Cei doi au vorbit in clip si despre momentul cererii in casatorie, cum isi doresc sa arate nunta, care este povestea inelului si care a fost reactia celor apropiati. Mai mult decat atat, Smiley si Gina povestesc cum isi propun ei sa-si traiasca viata de familie. Clipul il gasiti mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: smiley , gina pistol

Partenerii Nostri