Muzica

Nepoata lui Elvis dezvaluiri despre copilaria cu Michael Jackson, cel care i-a fost tata vitreg

Articol scris de UTV Data publicării:

Riley Keough a privit inapoi la copilaria ei, in noul numar al revistei Vanity Fair. Actrita de 34 de ani, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, a dezvaluit ca a petrecut mai mult timp la Neverland, alaturi de tatal ei vitreg, Michael Jackson, decat a facut-o vreodata la Graceland, resedinta regretatului ei bunic, Elvis Presley: „Toata copilaria mea a fost, probabil, una la extreme”.

Au fost trei locuri care i-au marcat copilaria lui Riley Keough: Graceland (unde sunt îngropati Elvis și Lisa Marie), Neverland (unde a locuit sotul mamei ei, Michael Jackson) si casa din Hidden Hills, pe care a cumparat-o familia Kardashian (bunica ei, Priscilla, s-ar fi intâlnit o perioada cu Robert Kardashian). 

Riley Keough, despre Michael Jackson

In 1994, Lisa Marie s-a casatorit cu Michael Jackson in Republica Dominicana. Au locuit apoi la Neverland Ranch, langa Santa Barbara. La acea vreme, Riley avea doar cinci ani.

„Am petrecut mai mult timp la Neverland decat la Graceland, sa fiu sincera. A fost o casa adevarata, in timp ce Graceland a fost mereu un muzeu pentru mine”, a marturisit Riley, adaugand ca Jackson a fost un tata vitreg grozav, informează Daily Mail.

Keough a afirmat ca in rarele seri petrecute la Graceland se ascundeau de turisti, iar oamenii de la paza le aduceau mancare.

„Intreaga mea copilaria a fost, probabil, una la extreme”, a spus Keough. 

„Privind inapoi, pot realiza cum par toate acestea pentru cineva din afara. Dar cand traiesti acolo, esti parte din ele, reprezinta doar viata ta si familia ta. Iti amintesti doar iubirea, momentele frumoase si am avut doar dragoste reala pentru Michael. A fost foarte interesant sa faca oamenii fericiti, in cel mai bun mod posibil, ceea ce cred ca el si bunicul meu au avut in comun.”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: riley keough

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri