delia rus
Muzica

NEW COLLAB: DELIA RUS si YAKKI au lansat piesa, „Pana dimineata”

Articol scris de UTV Data publicării:

Delia Rus a lansat recent piesa, „Pana dimineata” in colaborare cu Yakki, unul dintre artistii pe val ai muzicii trap din Romania. Piesa este inspirata din experientele sentimentale ale celor doi. O poveste de dragoste pe linii melodice, care imbina stilul pop cu cel trap si care expune etapele prin care o inima franta se vindeca.

„Ma vad pe mine la 16 ani si parca privesc o alta persoana. Piesa asta mie mi-a dat „delete” la niste chestiuni amoroase si pot doar sa zic ca aveam nevoie de ea”, a povestit Delia Rus.

Da-i play pana dimineata aici:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La randul sau, Yakki se arata foarte incantat de colaborarea cu Delia si asteapta cu nerabdare reactiile publicului.

 „Colaborarea cu Delia Rus a fost oarecum neasteptata. Am fost reticent, initial, in legatura cu potrivirea noastra ca abordare muzicala, dar am rezonat foarte bine ca vibe si asa a aparut „pana dimineata”, o piesa care este foarte personala si plina de esenta, tocmai pentru ca reflecta capitole asemanatoare din vietile amandurora. Abia astept sa ajunga la voi si sper sa va regasiti in versurile noastre”, a declarat Yakki.

„Pana dimineata” este o continuare a piesei „ochii caprui”.

Ce parere ai? Te-ai regasit in povestea piesei?

Etichete: delia rus , yakki

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri