Muzica

OFC prezinta #SummerChamps, campionatul de FREESTYLE dedicat tinerilor pasionati de improvizatie si arta rimatului

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca vrei sa te alaturi brigadei OFC, afla ca nu demult a inceput Campionatul de FREESTYLE dedicat tinerilor pasionati de improvizatie si arta rimatului, ce se desfasoara in perioada iulie-august 2021, in Bucuresti, la Gradina Monteoru din Calea Victoriei 115.

Care e treaba mai exact? Well,  32 de MC se intrec pentru titlul de #SummerChamps si pentru castigarea marelui premiu pus la bataie.

De asemenea,  fiecare etapa va fi premiata pentru cele mai bune punchline-uri, ca sa nu mai zic ca exista un premiu si pentru cel mai bun New Comer.  That's cool! 

Asadar, daca te consideri un viitor #SummerChamp, fugi rapid si inscrie-te! Etapele urmatoare au loc pe 28 IULIE (etapa 3) si 04 AUGUST (etapa 4). So Hurry Up! 


 

Acum, ca ai auzit vestea cea mare, hai sa iti spun cateva lucruri importante despre OFC, nu de alta, dar s-ar putea sa te intereseze mai mult decat te-ai fi asteptat! Vorbim despre un club al creatiei, unul pentru toate varstele, in care odata intrat nu numai ca vei share-ui informatii si tehnici muzicale, ci vei trai si o multime de experiente creative, de la MCing, beatmaking, si videomaking, pana la  sesiuni de studio, battle-uri, cyphere si lista continua. 

Practic OFC este un HUB al prieteniei si al creativitatii, fondat de AFO, din Brigada Culese din Cartier, care s-a gandit la inceputul pandemiei ca ar fi momentul perfect sa dea startul unui nou sport in ONLINE, unui SPORT DIN ZONA DE CONFORT si uite asa a luat nastere OFC, adica OFFICIAL FREESTYLE CLUB.

Si inca ceva! Daca vrei sa te alaturi brigadei,  insa nu prea le ai cu improvizatia sau ritmul, afla ca ai sansa sa le fi alaturi si in calitate de voluntar la evenimentele si competitiile pe care le organizeaza baietii. Mai mult ca sigur va fi o experienta noua, intr-un mediu creativ, care te va ajuta sa-ti dezvoluti mai bine latura artistica si nu numai.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de  Instagram @ofcromania si pe Facebook.com/OFCRomania.

Succes y'all! Big Up! <3

Vezi mai jos cum a fost vibe-ul etapelor trecute! 

 

 

Partenerii Nostri