Britney Spears
Muzica

Omg! Britney Spears i-a transmis un mesaj lui Millie Bobby Brown

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu toti am aflat de dorinta lui Millie Bobby Brown de a o interpreta intr-un film pe Britney Spears. Daca in urma cu ceva timp aceasta declara entuziasmata ca are foarte multe lucruri in comun cu Brit, si ca ar vrea sa intre in pielea artistei, nu in viata de zi cu zi, ci intr-un film, considerand ca un astfel de rol ar fi apogeul carierei sale. Azi, suntem curiosi daca dupa declaratia lui Spears, Millie mai considera ca au lucruri in comun. :)))

Asa cum era de asteptat, declaratiile actritei din „Stranger Things” au ajuns si la urechile lui Britney Spears, drept pentru care a scris pe Instagram acest mesaj: „Vești bune! Vești bune! Încă respir. Am auzit că lumea vrea să facă filme despre viața mea. Încă n-am murit. Este mai mult decât evident că ar prefera să fiu moartă. Cred că familia mea se pregătește pentru ce este mai rău”.

Millie sustinea zilele trecute in show-ul lui Drew Barrymore ca: „Cred că povestea ei, în primul rând, rezonează cu mine. Am crescut cu atenția publicului pe mine. I-am urmărit videoclipurile, interviurile și am descoperit cine era Britney când era tânără. […] Nu o cunosc personal. Dar când mă uit la poze cu ea, simt că-i pot spune povestea într-un mod cât se poate de corect”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri