Muzica

OMG! Super Bowl 2022 o sa fie EPIC! Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar si Mary J. Blige sunt cei care vor sustine show-ul!

Articol scris de UTV Data publicării:
Iata cea mai tare veste din ultima perioada! Super Bowl 2022 o sa fie EPIC! <3
 
Daca inca nu ai aflat, anul acesta la Super Bowl vor canta pentru prima data împreuna pe aceeasi scena artistii care au scris istorie in cultura hip-hop-ului: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige si Kendrick Lamar! Caaaat de tare! Abia asteptam! 
 
Cele cinci staruri vor canta pe 13 Februarie pe SoFi Stadium din Inglewood, California, potrivit anuntului facut joi de NFL (National Football League), Pepsi şi Roc Nation.
 
„Ocazia de a canta in show-ul din pauza Super Bowl si sa fac asta cu oamenii mei va fi una dintre cele mai mari bucurii ale carierei mele”, a spus Dr. Dre intr-un comunicat citat de AP.
 
 
Artistul premiat de sapte ori la Premiile Grammy a adaugat ca show-ul lor va fi „un moment artistic de neuitat”. Oh daaaa! Cu siguranta asa va fi! <3
 
Dr. Dre a facut parte din grupul N.W.A si a debutat pe scena Coastei de Vest impreuna cu Eazy-E si Ice Cube, avand avut un mare impact in industria muzicala si in cultura hip-hop.
 
Tot Dre este cel care a dat startul carierei unor artisti consacrati precum Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent si Kendrick Lamar. De asemenea, el a produs si piesa „Family Affair”, hit-ul care a consacrat-o pe Mary J. Blige.
 
Ei bine,toti la un loc au un total de 44 de premii Grammy castigate de-a lungul carierei, Eminem fiind sigurul care a batut recordul cu 15 premii castigate. Yup! V-am spus ca vorbim despre cateva legende ale culturii hip-hop! 
 
Si ca sa fie treaba, treaba, afla ca dupa 29 de ani, Super Bowl va reveni in Los Angeles. 
 
Deci, da, va fi EPIC! Si putem spune asta doar uitandu-ne la trailer-ul show-ului ce a fost lansat in urma cu cateva zile. Check it out and get ready! 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri