Muzica

Parintii lui Billie Eilish au ajutat-o sa scrie piesa "Lo Vas A Olvidar"

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish si Rosalia au facut echipa pentru piesa "Lo Vas A Olvidar"("You will forget her") si, in ciuda faptului ca piesa tocmai s-a lansat, cele 2 au inceput sa lucreze la ea in urma cu 2 ani, data lansarii fiind programata vara trecuta.

La inceput, artistele au inceput sa scrie prima strofa, pana la refren, in ianuarie 2019. S-au intors la piesa 6 luni mai tarziu, cu Rosalia care a scris si finalizat cea de-a doua strofa.

"Nu am mai lucrat la piesa asta pana anul trecut, in 2020. Undeva prin carantina. A fost ceva de genul -Da, hai sa lucram la piesa asta-. Pentru ca ne gandeam sa o lansam pe timpl verii". Stiam ca piesa mai are nevoie de ceva... Scrisesem piesa, era gata, in afara de ultima linie"- a spus Billie.

Linia finala a venit atunci cand Billie, fratele ei si iubita acestuia, Claudia Sulewski au luat cina impreuna cu parintii lor, Maggie Baird si Patrick O'Connell. Artistii au decis sa le arate cantecul si sa le ceara parerea.

"Am mers toti in studio si am ascultat piesa. Eu si Finneas ne-am gandit ca ar trebui sa scriem in acel moment linia. Asa ca am stat acolo toti, impreuna. Toti am venit cu idei, inclusiv parintii nostrii.Deci si ai ar trebui sa aiba credite de scris pentru linia de final, pentru ca am scris-o impreuna."-a spus artista.

Intre timp, Billie a recunoscut ca a fost o experienta noua pentru ea, sa lucreze cu Rosalia.

"Nu e ceva ce eu as fi facut. Rosalia a deschis multe porti in mine, porti pe care nu le deschisesem.E important ca piesa este scrisa si in spaniola"-a admis Billie."Cand scriam, imi amintesc ca mi-a spus ca ar trebui sa facem piesa in engleza, iar eu i-am zis ca e minunat sa ramana in spaniola.Imi place multa muzica si din limbiile pe care nu le vorbesc...M-au intrigat toata viata mea"- a continuat artista.

Partenerii Nostri