Muzica

Pete Davidson sare peste plimbarea cu racheta dar nu si peste numele lui Kim Kardashian

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul de comedie Pete Davidson ar fi fost a treia celebritate care s-ar fi urcat la bordul unei capsule automate Blue Origin pentru un zbor de 10 minute in West Texas. Conform declaratiei celor de la compania de calatorii spatiale a lui Jeff Bezos, starul de la Saturday Night „nu mai poate sa se alature” celorlalti 5 pasageri pentru urmatorul zbor Blue Origin. Compania nu a dezvaluit pretul biletului, nu a furnizat alte detalii despre motivele care au condus la inlocuirea lui Pete si nici cine ii va tine locul cald.

Invitata intr-un show TV, Kim Kardashian a vorbit pentru prima data despre relatia ei de dragoste cu Pete Davidson. Mai vesela ca niciodata, Kim a povestit mandra ca Pete, nu numai ca are tatuaje dragute dedicat ei pe tot corpul, dar ii si poarta numele pe piept intr-un mod inedit. Numele ei nu este tatuat pe pieptul lui, ci imprimat cu fier incins. „Si-a dorit sa faca ceva diferit si sa nu il poata indeparta. Si-a dorit sa fie ca o cicatrice pentru el”.

Da-i play video mai jos sa asculti tot ce a povestit vedeta

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In cadrul show-ului TV, bruneta in varsta de 41 de ani a vorbit si despre fostul ei sot. Chiar daca Kanye West a hartuit-o constant pe ea si pe actualul ei partener va incerca in continuare sa ii ignore comportamentul si sa faca ce e mai bine pentru copiii lor.

Kanye West a avut parte de multa agitatie in ultima vreme, atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Dupa toata drama si scandalul cu Kim si Pete, rapperul o tine din gafa in gafa. Saptamana trecuta a avut restrictionta pagina de Instagram si acum a fost interzis la Premiile Grammy. Ye a primit 5 nominalizari, dar din pacate nu va avea ocazia sa urce pe scena pentru a se hrani cu aplauzele publicului deoarece organizatorii au decis sa renunte la momentul lui, din cauza replicilor jignitoare la adresa lui Trevor Noah, un barbat de culoare, care este si gazda evenimentului din acest an.


Oare cat o sa o mai tina Kanye West cu acest comportament?

Partenerii Nostri