ph
Muzica

Pharrell: "Jay-Z este un tip ciudat!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Pharrell l-a numit pe Jay-Z „un tip ciudat”.

Cantaretul „Happy” a dezvaluit cum este sa fii in studio cu mogulul hip-hop, iar una dintre tehnicile sale neobisnuite este „ a mormai pentru sine in falsetto."

Vorbind cu Mark Ronson pentru podcast-ul „The FADER Uncovered”, Pharrell, in varsta de 48 de ani, a spus: „Nu este bun pentru ca doar a facut inregistrari bune, nu,  el chiar este  un personaj. Este un tip ciudat. Daca ai vorbit vreodata cu el, ai o conversatie cu el, nu este o conversatie obisnuita. Sau cand scrie si doar sta acolo si mormaie pentru el insusi, in falsetto, apropo.”

Vedeta „Blurred Lines” s-a prefacut apoi a fi Jay-Z folosind falsetul  pe hitul anilor 2000 „I Just Wanna Love U (Give It 2 ​​Me)”.

El a continuat: „Cand scrie o rima, nu spune: „Cand Remy este in...” El nu face asta. El spune: „Yo, yo, cand Remy este in sistem, nu se poate spune ca-l va strica, va dezminti”, asta spune ca sunt un proxenet de sange. Si te bate pe umar si il ia inapoi. El scrie in falset.”

Vedeta a insistat ca „personajul”  producatorului de discuri in varsta de 52 de ani il face iconic, adaugand ca: „Este ciudat si diferit si ciudat si uimitor si asta il face un personaj.”

Recent, cei doi au facut echipa intr-o colaborare in onoarea „fiecarei regine, rege si antreprenor negru”. The Neptunes a produs piesa din 2020 intitulata „Entrepreneur”, care a fost insotita de un videoclip muzical puternic.

Promotia a prezentat cativa antreprenori de culoare, inclusiv Issa Rae, regretatul Nipsey Hussle si Tyler, The Creator.

Pe langa videoclip, Pharrell si-a unit fortele cu revista TIME pentru coperta revistei  "The New American Revolution", o serie de eseuri si conversatii cu lideri negrii, in care vedeta abordeaza subiecte precum inegalitatea rasiala, bazata pe protestele manifestului "Black Lives Matter" din aceasta vara.

Partenerii Nostri