Brenda-Lee-in-clipul-piesei
Muzica Foto: Facebook/Brenda Lee

Piesa “All I Want for Christmas” cantata de Mariah Carey a fost detronata. Vezi ce piesa de Craciun a ajuns pe primul loc

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa cum bine stim Mariah Carey este regina Craciunului. Incepand cu anul 2019, in preajma sarbatorilor de iarna, vedeta sparge toate topurile din SUA cu piesa “All I Want for Christmas Is You”. Insa, anul acesta, lucrurile stau diferit, celebra cantareata a fost detronata de o alta melodie de Craciun:Rockin’ Around The Christmas Tree”, cantata de Brenda Lee. Ca sa intram in spiritul sarbatorilor, las piesa mai jos, spor la citit in continuare <3.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Rockin’ Around The Christmas Tree” de Brenda Lee sparge recorduri

Conform Billboard, piesa este pentru prima data, de la lansarea sa in 1958, cand ajunge in fruntea topurilor. Brenda Lee a stabilit o serie de recorduri cu acest cantec, incepand cu cel pentru cea mai lunga pauza dintre lansarea unei melodii si clasarea acesteia pe primul loc, titlu detinut pana acum si de “All I Want for Christmas Is You”.

Desi Brenda Lee avea doar 13 ani cand a inregistrat piesa “Rockin’ Around the Christmas Tree” impreuna cu producatorul Owen Bradley, artista, acum in varsta de 78 de ani, a castigat titlul de cea mai in varsta persoana care a ajuns in fruntea topurilor din SUA.

Brenda-Lee-cand-era-copil

Ce colinde au mai revenit in top in preajma sarbatorilor de iarna

Alte patru colinde au revenit in top 10 al Hot 100:”Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms, care a urcat de pe locul 12 pe locul 4; “Last Christmas” a lui Wham!; “A Holly Jolly Christmas” a lui Burl Ives si “It’s the Most Wonderful Time of the Year” a lui Andy Williams.

Brenda Lee a postat pe platforma X (fostul Twitter) un mesaj video de multumire pentru aceasta realizare.

“Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred ca piesa mea este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare. Cantaceul a aparaut cand eram o pustoaica si sa stiu ca astazi rezoneaza intre diferite generatii este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun,” a transmis Brenda Lee.

Brenda-lee-concert
Etichete: craciun , sarbatori

Partenerii Nostri