ASAP-Rocky.jpg
Muzica

Politistii au gasit arme de foc acasa la A$AP Rocky si Rihanna

Articol scris de UTV Data publicării:

Problemele nu s-au incheiat pentru faimosul cuplu format din Rihanna si A$AP Rocky. Desi in urma cu cateva zile se bucurau de o cina romantica dupa ce A$AP a fost eliberat pe o cautiune de 550.000 de dolari, ghinionul pare ca se tine lant de celebrul rapper. Politistii au efectuat perchezitii in casa acestuia si au gasit mai multe arme de foc.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In urma perchezitiilor, politistii au confiscat mai multe arme de foc, carora detectivii le vor efectua teste balistice pentru a determina daca una dintre aceste arme a fost folosita de A$AP Rocky in conflictul stradal din Hollywood, unde un barbat s-a ales cu o mana zdrobita.

Se pare ca, Rocky si echipa sa de avocati, au fost socati in primul rand de arestarea rapper-ului, si de presupusele legaturi dintre acesta si persoanele implicate in conflict. Avocatii se asteptau ca politia sa coordoneze o predare voluntara, si nu o arestare direct de pe aeroport. Acesta fiind elementul surpriza folosit, de care politistii aveau nevoie, pentru a nu-l pune in garda pe A$AP.

Daca una dintre armele confiscate la domiciliul lui Rocky se dovedeste a fi arma in cauza, acest element ar putea cimenta cazul pentru procurori, care inca nu il acuza pe Rocky.

we'll see...

Etichete: rihanna , asap rocky

Partenerii Nostri