Muzica

Pregateste-te sa vezi filmul despre viata legendarei Amy Winehouse

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca si tu esti fan Amy Winehouse atunci inseamna ca esti nerabdator sa vezi, in sfarsit, filmul despre viata ei. Well, iata ca venim cu o veste buna, deoarece Halcyon Studio a primit, in sfarsit, aprobarea pentru a incepe productia filmului care urmareste viata legendarei Amy Winehouse.

Filmul este bazat pe cartea scrisa de Daphne Barak in 2010 intitulata ''Savin Amy'', care contine atat fotografii cat si vide-uri si notite colectate de-a lungul timpului in care cartea a fost scrisa. De asemenea, Barak este si producatoarea executiva a mult asteptatului film.

„Echipa noastra este onorata sa lucreze la acest proiect. Chiar daca intreaga ei cariera s-a terminat mult prea repede, Amy a fost vocea unei generatii si abia asteptam sa-i spunem povestea in cel mai exemplar mod posibil”, spune CEO-ul Halcyon Studio, David Ellender.

Intre timp, producatorii sunt in prezent in cautarea unei actrite everice mai putin cunoscute, din Nordul sau Estul Londrei, care sa semene cu Amy si care sa poata sa si vorbeasca asa cum vorbea ea. 

Asadar, stay tuned, deoarece urmeaza sa vedem probabil cel mai reusit film despre viata artistei. 

Partenerii Nostri