Muzica

Ramas bun, Adi Barar! Multumim pentru muzica, arta si pasiune!

Articol scris de UTV Data publicării:

Din pacate, chitaristul, compozitorul si fondatorul legendarei trupe Cargo, Adi Barar, a plecat dintre noi, luni, 8 martie, la varsta de 61 de ani, dupa ce a fost rapus de COVID-19.  

''Asa intens cum a trait toata viata pe scena, alaturi de public, inconjurat de gandurile voastre bune, asa a luptat pana azi! Dumnezeu sa te odihneasca, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021”, este mesajul trist postat de colegii lui de trupa pe pagina oficiala de Facebook.

Adi s-a aflat printre victimele pandemiei, ajungand in stare grava la Sectia ATI a Spitalului Judentean Timisoara, pe 23 februarie, atunci cand colegii de trupa le-au vorbit fanilor despre starea de sanatate a artistului, printr-o postare pe Instagram.

''Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacat ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!''.

Din pacate, insa, virusul i-a fost fatal, deoarece acesta mai suferea si de alte afectiuni ce i-au agravat si mai mult starea.

R.I.P. Adi Barar! Traiesti vesnic prin muzica pe care ne-ai lasat-o! Multumim pentru muzica, arta si pasiune! 

"Și de-o fi și eu sa mor/ Nu vreau sa va intristati!/ Sa cantati si sa jucati, pana in zori... / Si daca din cand in cand/ O sa ma primiti in gand/ VOI FI APROAPE DE VOI!"

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri