ANDRE
Muzica

Reactia Andreei Balan dupa ce a fost surprinsa sarutandu-se cu Jador

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Balan se afla in centrul atentiei presei mondene dupa ce a fost surprinsa in ipostaze intime alaturi de cantaretul Jador. Dupa ce s-a zvonit ca au o relatie, frumoasa cantareata a iesit in fata pentru a pune punctul pe 'i' si a nu mai lasa loc de interpretari.


Zilele trecute, la miezul noptii cantareata a oprit masina in zona Floreasca, iar la scurt timp a aparut si Jador. Spre surprinderea tuturor, cei doi erau extrem de apropiati si s-au sarutat de mai multe ori. Se pare ca, artista venise sa il ia pe celebrul manelist de la o petrecere, potrivit imaginilor surprinse de paparazzii CANCAN.RO


Invitata, seara trecuta la " Xtra Night Show", Andreea a spus ca nu are o relatie cu Jador, chiar daca au fost surprinsi impreuna.


„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală dacă sunt sau nu sunt cu cineva. Si săptămâna trecută cand am fost văzută în club, s-a speculat că aș fi cu un coleg din trust.(...) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (...)Avem multa treaba impreuna.(...) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună.”

In luna martie, Andreea Balan si Jador au lansat, alaturi de Costi Ionita, piesa „Cu inima ta ❤️”. Jador, pe numele lui real, Ionuț Remus Dumitrache e din Bacau si are 28 de ani, fiind cu zece ani mai mic decat Andreea Balan.

Etichete: andreea balan , jador

Partenerii Nostri