Rihanna
Muzica

Rihanna a chemat politia dupa ce un barbat a incercat sa-i patrunda in domiciliu sa o ceara de sotie

Articol scris de UTV Data publicării:

Un barbat a fost arestat dupa ce a calatorit peste 3.500 de kilometri pentru a incerca sa o ceara in casatorie pe Rihanna, in locuinta ei din Beverly Hills, dar a fost oprit de catre echipa de securitate a acesteia.

Locuinta Rihannei a fost rapid inconjurata de politie. Potrivit DailyMail, s-a stabilit ca barbatul nu a incalcat nicio lege si a fost trimis acasa. Inainte de a pleca, barbatului i s-a dat un avertisment cu privire la hartuire.


Nu este singurul incident de acest fel prin care a trecut Riri. In 2021, politia a fost chemata la casa Rihannei din Los Angeles dupa ce a fost anuntata ca un intrus a patruns pe proprietatea ei. De asemenea, si in 2018, un barbat pe nume Eduardo Leon a fost arestat dupa ce a patruns in locuinta din Hollywood a cantaretei, si a asteptat acolo peste 12 ore.

Se crede ca Leon ar fi patruns chiar si intr-o alta locuinta cu cateva zile mai devreme, crezand ca este casa Rihannei. In cele din urma, el a fost arestat sub acuzatia de hartuire, spargere de locuinte si violare de domiciliu si a fost retinut pe o cautiune de 150.000 de dolari.

Riscurile celebritatii..

Etichete: rihanna

Partenerii Nostri