BET Presents The 51st NAACP Image Awards - Show
Muzica

Rihanna are planuri mari pentru 2021!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata a afirmat intr-un interviu ca este devine nerabdatoare cand se gandeste la 2021, deoarece va lansa muzica noua, avand in vedere ca de la albumul "Anti" din 2016, artista nu a mai lansat nimic.

Se pare ca rezolutiile de Anul Nou ale Rihannei sunt simple si la obiect: "Vreau sa-mi duc muzica si brand-urile la un alt nivel in 2021".

Artista isi va petrece Craciunul in Barbados, locul sau natal.

"Este important sa fii cu familia si prietenii tai- simt o pace incredibila cand sunt acolo.Este cel mai frumos loc, cu plaje incredibile, oameni misto si mancare buna".- a spus Riri. "Este, cumva, un cliseu, dar iubesc sa decorez bradul de Craciun. Este una dintre tradiitile acelea care declara ca a inceput Craciunul"- a continuat artista.

Rihanna nu se abtine nici de la mancare, ci alege sa se bucure si sa-si satisfaca toate poftele culinare!

"Nu ma voi abtine. Daca vreau un cheeseburger, o sa mananc unul. Voi exersa de 3 sau 4 ori pe saptamana. Sa ma simt sanatoasa este, de asemenea, important pentru mine. Sa te simti confortabil in pielea ta este o calatorie. Toti trebuie sa invatam sa ne iubim. Daca ne gandim la asta, sunt sigura ca toti ne putem gasi defecte, dar dupa ce invatam sa ne iubim, invatam sa ne imbratisam si defectele"- a impartasit cantareata.

Partenerii Nostri