BET Presents The 51st NAACP Image Awards - Show
Muzica

Rihanna se pregateste sa lanseze muzica noua!

Articol scris de UTV Data publicării:

Artista a postat un video pe Instagram, cu scopul de a-si celebra intreaga cariera, dat fiind faptul este Women's History Month. Video-ul este dedicat erei "Anti", un moment important din viata ei.

Descrierea scrisa de aceasta a fost: "Sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca a adus in viata mea oameni care nu se lasa batuti. Felicitari tuturor celor care ati contribuit la aceasta perioada "Anti", multumesc echipa!"

Postarea cantaretei a starnit multe reactiile din partea faniilor acesteia.

"Celebreaza prin lansarea unei piese"-a comentat un fan, iar artista i-a raspuns "Cred ca asa voi face. Doar 1, lol!".

Riri nu a mai lansat nimic din 2016, de la albumul 'Anti', dar insista pe faptul ca mereu face muzica. In ciuda faniilor care ii cer sa lanseze muzica, artista a spus ca va da material nou atunci cand este complet satisfacuta de el.

"Intotdeauna lucrez la muzica noua. Doar pentru ca nu am mai lansat un album de cativa ani nu inseamna nu n-am munci"- a spus Rihanna."Nu voi scoate muzica noua doar pentru ca oamenii o doresc. O sa fac sa merite asteptare asta si, credeti-ma, va merita!"-a continuat artista.

Rihanna a avut succes si ca actrita, iar brandul Fenty este unul dintre cele mai cumparate. Artista insista ca mereu trebuie sa creada in ceea ce face si in munca ei.

"Pentru mine, este despre a atinge perfectiunea. Niciodata nu voi lansa un album de dragul de a-l lansa sau nu voi face un film doar ca sa existe sau o colaborare fashion. Trebuie sa cred in asta!"-a marturisit starul pop

Etichete: utv , rihanna , singer , andra brebu , 2021 , new music

Partenerii Nostri