Muzica

Label-ul lui Jay-Z va lansa carti semnate de Meek Mill, Lil Uzi Vert, Fat Joe si Yo Gotti

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, ai auzit bine! Casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation, se extinde, de aceasta data nu prin muzica, ci prin intermediul editurii Roc Lit 101, care are ca obiectiv publicarea unui numar cat mai mare de carti inspirate si scrise de cei mai talentati si reprezentativi artisti din industria muzicala. Suuuper tare! 

Lansarea editurii urmeaza sa aiba loc in vara anului 2021, atunci cand se vor publica o serie de carti interesante semnate de rapper celebrii precum Meek Mill, Lil Uzi Vert, Fat Joe si Yo Gotti. Si acesta este doar inceputul!

Mai exact, cartea lui Meek Mill vorbeste despre toate procesele prin care a trecut de-a lungul carierei muzicale, vorbind implicit despre nedreptatiile la care a fost supus pana in acest moment, in timp ce Lil Uzi Vert vine, evident, cu un fantasy fiction, ca sa nu mai vorbim de memoriile lui Fat Joe si Yo Gotti. Recunoastem ca deja suntem curiosi!

Editura Roc Lit 101 va fi condusa de Chris Jackson, care nu este la prima colaborare cu Jay-Z, deoarece acestia au mai lucrat impreuna pentru publicarea cartii ''Decoded'' by Jay-Z, in 2010. De asemenea, Chris Jackson nu o sa fie singur in toata treaba, ci alaturi de  vicepresedintele Roc Nation, Jana Fleishman.

„Ambitia noastra este de a publica carti care se trag din tot ce are mai bun de oferit cultura pop – cei mai talentati si plini de imaginatie povestitori, inovatori si cronicari literari – pentru a crea lucrari scrise frumos si care ii vor distra pe cititori, dar, in acelasi timp, vor aduce la lumina si problemele arzatoare din societate.”, a scris Jackson intr-un comunicat de presa.

Partenerii Nostri