2019 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2
Muzica INDIO, CA - APRIL 13: Rosalia and J Balvin perform at Coachella Stage during the 2019 Coachella Valley Music And Arts Festival on April 13, 2019 in Indio, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

Rosalia si J Balvin sunt bilionari in vizualizari!

Articol scris de UTV Data publicării:
Rosalia, noua senzatie a muzicii latino, face, oficial, parte din clubul artistilor cu bilioane de vizualizari pe YouTube si nu singura, ci alaturi de J Balvin.  Cei doi au dat lovitura cu piesa ''Con Altura'', care a spart multe topuri muzicale, inca de la lansare.
 
Clipul piesei a fost urcat pe YouTube la sfarsitul lunii martie si a stat timp de 28 de saptamani in topul celor mai populare clipuri de pe youtube, iar la sfarsitul lunii august, "Con Altura" a castigat o serie de premii la categoria ''cea mai buna coregrafie, dar si la categoriile latino, in cadrul unui eveniment international, Rosalia, devenind primul artist spaniol castigator din instoria evenimentului. How crazy is this????
 
In prezent piesa se afla pe locul 3 in top-ul celor mai bune videoclipuri de pe Youtube, fiind cel mai de succes clip din 2019.
Mai mult decat atat, frumoasa artista a pozat recent pentru coverul Billboard, spunand ca si-a indeplinit un vis.
 
''Este o onoare sa fiu pe coperta Billboard, deoarece sunt o multime de artisti pe care ii admir, care au fost pe aceasta coperta si nu imi vine sa cred, e ca un vis indeplinit.'', spune artista.
 
De asemenea, Rosalia  a mai declarat ca se simte extrem de recunoscatoare pentru succesul albumului  "El mal querer", lansat anul trecut, care este considerat unul dintre cele mai bune albume latino ale anului 2018. ''Nu imi venea sa cred cand echipa mea mi-a dat vestea. Am fost foarte fericita. Inca sunt foarte recunoscatoare si fericita pentru asta si va multumesc foarte mult!'', a adaugat Rosalia.
 
Single-ului "Malamente", lansat in 2018, i-a adus artistei două premii Grammy.  Cat despre succesul ei, aceasta a declarat ca a inceput de la zero, fara a avea pe cineva in spate care sa o ajute sa se lanseze.
"Am început de la zero. Nimeni din familia mea nu are legături cu această industrie. Niciun fel de contact cu industria muzicală şi nici cu industria divertismentului".
 
Well, se pare ca Rosalia se bucura de un enorm succes international, iar noi asteptam nerabdatori muzica noua de la ea.  <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: news , andreea din , utv , rosalia , j balvin

Partenerii Nostri