Roxen-Romania
Muzica

Roxen este artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020!

Articol scris de UTV Data publicării:

Yaas! Romania va participa in luna mai la Eurovision, cu o piesa interpretata de Roxen, o artista fresh, cu un timbru vocal special si cu o imagine care ne-a cam dat pe spate, inca de la prima colaborare cu producatorul Sickotoy, pentru hitul ''You Don't Love Me'', lansat anul trecut.  Ca sa nu mai vorbim de piesa ei de debut, ''Ce-ti canta dragostea'', care a ajuns intr-un timp destul de scurt in topurile muzicale din tara.

''Complexa, cu un timbru vocal special si o prezenta scenica memorabila'', o descrie TVR.

Arista a inceput deja pregatirile pentru marele concurs, petrecandu-si majoritatea timpului in studio, dar pe langa asta ia zilnic lectii de canto, de dans si coregrafie si face, de asemenea, probe de costume pentru a reprezenta cu succes Romania la Rotterdam.

"In copilărie am participat la diverse concursuri si festivaluri, insa intotdeauna mi-am dorit sa fac muzica la cel mai inalt nivel si visam sa cant pe scene mari si sa ma adresez publicului. Acum sunt emotionata si provocata in acelasi timp, deoarece simt ca incep sa ies deja din zona mea de confort. Dar asta imi place, mereu m-am simtit atrasa de lucrurile noi, de provocarile care au venit in viata mea. Ma bucur si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. In acest moment, toata energia si atentia imi merg catre Eurovision, pentru care imi doresc sa ma pregatesc cat pot de bine", a declarat Roxen, potrivit unui comunicat transmis miercuri de TVR.

Si cum probabil te intrebi cine e mai exact Roxen si care e povestea din spatele ei, afla ca este un artist semnat Global Records, s-a nascut la Cluj, canta de la varsta de 7 ani si este oarecum obisnuita cu provocarile, deoarece de-a lungul timpului aceasta a participat la mai multe concursuri muzicale.

Pentru Roxen au fost compuse mai multe melodii, dintre care cele mai bune cinci vor intra în Selectia Nationala din 1 martie 2020. Aceste piese vor fi prezentate public pe 21 februarie 2020.

Anul acesta, selectia in vederea Finalei Nationale s-a concentrat, intr-o prima faza, pe identificarea celei mai reprezentative voci, evaluata de o comisie de specialitate pe baza unor criterii precum abilitatile vocale, interpretarea, empatia muzicala si expresivitatea.

"Vreau sa fiu scanteia aia care aprinde o flacara in vietile altor oameni. Vreau ca toti sa incerce sa faca asta. Lumea ar fi mult mai buna!", spune Roxen.

Well done, girllllll! <3

Afla mai multe in materialul de mai jos!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , roxen , eurovision 2020

Partenerii Nostri