shan
Muzica

Sam Smith l-a iertat pe Shawn Mendes!

Articol scris de UTV Data publicării:

Shawn a avut rolul de prezentator in cadrul concertului online pe care Sam l-a sustinut, iar fanii au observat imediat greseala de exprimare pe care Mendes a facut, referindu-se la Sam ca la un "el", in loc de "ei", "ele", asa cum a cerut Sam.

Shawn nu a piedut timpul si a reactionat imediat pe Instagramul sau:" Oh, @samsmith, imi pare rau ca m-am referit la tine ca la un "el".

"Efectiv am uitat de alegerea ta de a fi non-binar. Nu se va mai intampla...Iti trimita multa dragoste! De asemenea, esti unul dintre cei mai amuzanti oameni pe care i-am intalnit vreodata"- a scris artistul.

Scuzele publice au fost primite calduros de Sam Smith care i-a dat un raspuns frumos cantaretului: "Invatam impreuna. Sarbatori fericite, toate dragostea!"

Smith s-a declarat non-binar in 2019.

"Dupa o viata in care m-am luptat cu a ma decide ce orientari am, m-am decis sa ma iubesc si sa ma accept pentru cine sunt, cu totul. Sunt entuziasmat si privilegiat sa fiu inconjurat de oameni care ma sustin in decizia mea, desi am fost foarte emotionat si agitat stiind ca o sa fac anuntul acesta, deoarece imi pasa mult de ceea ce cred oamenii"- a declarat cantaretul.

Partenerii Nostri