sam smith
Muzica

Sam Smith, mut de uimire dupa ce a primit un cadou de la Ed Sheeran. Acesta intentioneaza sa-l transforme intr-o fantana

Articol scris de UTV Data publicării:

Cine ar fi crezut ca Ed Sheeran o sa reuseasca sa il surprinda tocmai pe excentricul, Sam Smit. Artistul a ramas mut de uimire dupa ce a vazut ce surpriza i-a pregatit „Ginger Boy”. Si nu, nu mai este secret, Sam Smit a povestit totul prietenei sale, Kelly Clarkson.


Se pare ca, Ed Sheeran nu este doar foarte talentat din punct de vedere muzical, ci are si un simt al observatiei si al  umorului destul de dezvoltat. Sam Smith poate confirma asta. In urma unei vizite, solistul a primit din partea lui Ed o statuie un pic atipica. Vorbim de o statuie din marmura, de aproape 2 metri inaltime, in forma de penis.
Ei bine, Sam Smith merge cu imaginatia si mai departe, si intentioneaza sa transforme statuia intr-o fantana.

@kellyclarksonshow Taking name suggestions @samsmith 😆 #edsheeran #kellyclarkson #lol ♬ original sound - Kelly Clarkson Show

„O, Doamne! Este nebunesc! La inceput, am crezut ca este o gluma. Este o statuie in forma de penis, inalta de 190 de centimetri. Este din marmura si am impresia ca cantareste 2 tone. Abia am reusit sa o duc in casa. Vreau sa o transform intr-o fantana. Cred ca imi va fi destul de greu. Da, se pare ca Ed Sheeran obisnuieste sa ofere oamenilor astfel de statui. Nu am fost eu primul care a primit asa ceva. Elton John a fost.” a povestit Sam Smith in cadrul emisiunii lui Kelly Clarkson.


:):):) Tu ce parere ai despre acest subiect?

Partenerii Nostri