megan fox
Muzica

Sedinta foto exploziva cu Megan Fox si Machine Gun Kelly

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul cuplu format din Megan Fox si Machine Gun Kelly este din nou in centrul atentiei. De aceasta data,  acestia au profitat de petrecerea aniversara a lui Beyonce cu tematica disco, si s-au pozat mai obraznic ca niciodata, distrugand astfel orice zvon despre despartire.  


Actrita este imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, pe care i-a combinat cu un sutien minuscul. Cateva coliere si niste cercei lungi sunt accesoriile ce i-au completat perfect look-ul. La randul lui, Machine Gun Kelly a optat pentru niste pantaloni cu paiete pe care i-a asortat cu o haina din blana.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrita din filmul "Transformers", Megan Fox, si Machine Gun s-au logodit dupa aproape doi ani de relatie. Acestia posteaza constant pe conturile personale de socializare detalii din viata lor. Dupa o activiatate atat de spumoasa toti sunt curiosi cum va decurge cel mai special moment din viata lor de cuplu.

Partenerii Nostri