Alternative View - The 72nd Annual Cannes Film Festival
Muzica CANNES, FRANCE - MAY 15: (EDITORS NOTE: This image has been digitally altered) Selena Gomez attends the photocall for "The Dead Don't Die" during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 15, 2019 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Selena Gomez a lansat piesa „Lose You To Love Me, iar fanii sunt convinsi ca este despre Justin Bieber

Articol scris de UTV Data publicării:

Selena Gomez revine dupa o pauza lunga si lanseaza piesa „Lose You To Love Me", care se numara printre cele mai asteptate piese ale anului.

Ceea ce e interesant este faptul ca piesa pare a fi despre Justin Bieber. O sa-ti dai seama daca asculti cu atentie versurile: „In two months you replaced us like it was easy" („În două luni ne-ai înlocuit de parcă ar fi fost cel mai ușor lucru"), de faptul ca Selena se simte tradata si cumva pe buna dreptate, tinand cont ca Justin s-a logodit cu Hailey la doar doua luni de la despartirea defintiva de Selena.

„Lose You To Love Me" este clar o piesa in care Selena isi ia ramas bun de la Justin Bieber, incepand un nou capitol din viata ei: „I needed to lose you to find me / This dance it was killin' me softly" („Aveam nevoie sa te pierd pentru a ma gasi / Acest dans ma omora incet").

Videoclipul alb-negru, regizat de catre Sophie Muller, face si el aluzie la o iubire pierduta, iar conceptul din spatele materialului vizual poate fi vazut drept o continuare a povestii din „The Heart Want What It Wants".
Clipul piesei „Lose You To Love Me" este unul minimalist, filmat cu un telefon mobil, si, totodata o incursiune sentimentala in tumultul celor mai recente evenimente din viata Selenei. In cadrul acestuia, Gomez jongleaza cu o paleta larga de sentimente – furie, tristete, bucurie si, intru-un final, eliberare.

„Aceasta piesa este inspirata de lucrurile care s-au intamplat in viata mea dupa ce am lansat albumul . Cred ca e important sa oferi publicului muzica buna, care sa il faca sa rezoneze cu afirmatia conform careia cunoasterea de sine nu poate fi dobandita decat prin cicatricile pe care ti le lasa viata", declara Selena.

Voi ce parere aveti?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: selena gomez

Partenerii Nostri