Muzica

Selena Gomez este afectata de comentariile legate de greutatea ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa cum bine stim, Selena Gomez trece printr-o perioada dificila, in 2014 a fost diagnosticata cu Lupus, boala cu care inca se lupta. O parte din urmaritorii artistei au lasat o serie de comentarii rautacioase legate de greutatea ei, desi artista a spus la inceput ca nu este afectata de aceste comentarii, a spus acum intr-un nou episod din seria de documentare 'Dear…' ca a mintit.

“Din cauza anumitor medicamente pe care le iau greutatea mea fluctueaza constant iar oamenii au tinut sa ma critice pentru acest lucru. Parca asteptau sa-mi gaseasca o slabiciune si sa ma atace constant. Sincer va spun, mi-a fost rusine ca m-am ingrasat din cauza lupusului. Si da, am mintit. Intram pe retelele de socializare, urcam o poza si imi spuneam: ‘Nu ma intereseaza. Nu ma afecteaza ceea ce spui’. Iar eu in tot acest timp, stateam in camera si plangeam.”

In urma cu ceva timp, artista a facut un live pe TikTok in care a explicat ca organismul ei retine multa apa din cauza medicamentelor si i-a incurajat pe fani sa isi iubeasca corpul si sa nu le fie rusine de cum arata. You go girl!

Etichete: selena gomez , lupus

Partenerii Nostri