shakira
Muzica

Shakira explica pozele cu ea din ambulanta dupa ce a confirmat despartrirea de Pique

Articol scris de UTV Data publicării:

In ultimele zile, zvonurile despre despartirea faimosului cuplu au cuprins mass-media spaniola, alimentate de articolele din presa potrivit carora Pique, in varsta de 35 de ani, a parasit casa familiei din Barcelona pentru a locui singur.

Duap 12 ani de relatie si doi copii, Shakira a anuntat ca se desparte de Gerard Pique printr-un comunicat de presa.”Regretam sa confirmam ca ne despartim. Pentru bunastarea copiilor nostri, care sunt prioritatea noastra principala, cerem respectarea vietii private. Va multumim pentru intelegere".

Potrivit presei din Spania, motivul separarii ar fi infidelitatea jucatorului Barcelonei.

La scurt timp dupa ce a confirmat despartrirea de fotbalistul Gerard Pique, pe retele de socializare au aparut fotografii cu Shakira intr-o ambulanta, in Barcelona. Ea a spus ca se afla in ambulanta pentru a-si insoti tatal la spital, dupa ce acesta suferise un accident destul de grav la cap.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Primesc multe mesaje de ingrijorare cum ca am fost vazuta recent in ambulanta, in Barcelona. Voiam doar sa va anunt ca acele poze sunt din weekendul trecut, cand tatal meu a suferit o cazatura grava si a trebuit sa-l insotesc in ambulanta catre spital, unde se recupereaza in aceste momente. Va rog sa ii transmiteti urari de bine si va multumesc, ca intotdeauna, pentru dragostea si sustinerea voastra”. Shakira a tinut sa clarifice situatia, postand acest mesah pe contul de twitter.

Tu ce parere ai? <3

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri