Muzica

Shawn Mendes: "Cand imi aud piesele la radio ii spun: <>''

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca da, dragostea pluteste in aer intre Camila Cabello si Shawn Mendes si ce crezi? Camila nu-i este doar iubita lui Shawn, ci si muza acestuia. Pai cu o asa muza, credem si noi ca piesele sunt ce trebuie! Totusi, de unde am aflat de muza? 

Well. in trailer-ul pentru noul sau documentar "In Wonder", Shawn spune ca fiecare piesa pe care a scris-o vreodata este despre frumoasa cantareata. "Cand imi aud piesele la radio ii spun: <<Sunt despre tine toate. Intodeaua au fost despre tine.>>"- spune cantaretul la finalul trailer-ului.

"Ea spune: <<Cum adica?>>, iar eu ii spun: <<Toate sunt despre tine. Fiecare cantec pe care l-am scris vreodata>>".  Mai mult, Camila isi face aparitia de cateva ori in trailer-ul pentru documentarul ce urmeaza sa apara in curand. Acesta promite sa le arate fanilor multe momente din culisele ultimului turneu al lui Shawn, care s-a dovedit a fi unul foarte intens pentru artist. "Aceasta nu este povestea unui muzician faimos. Este povestea unui baiat care creste."- spune Shawn.

Well done Shawn! Abia asteptam documentarul! <3

Partenerii Nostri