Muzica

Shawn Mendes si Camilla Cabello surprinsi la concertul lui Taylor Swift

Articol scris de UTV Data publicării:

Well, well! Dupa cum bine stim, Shawn Mendes si Camila Cabello sunt din nou impreuna. Stai, stai, nu stiai? Avem articolul potrivit pentru tine chiar aici!

Acum ca suntem pe aceeasi pagina, trebuie sa stiti ca cei doi indragostiti au avut un nou date la concertul lui Taylor Swift iar paparazzi au fotografiat tot ce se putea.

“In timpul concertului, Shawn o tinea strans in brate pe Camilla si o sorbea din priviri”, a decalarat un prieten apropiat pentru PageSix.

Shawn, 24, si Camila, 26, s-au intalnit pentru prima oara in vara anului 2019 si au locuit impreuna in timpul pandemiei, dar au decis in noiembrie 2021 sa se desparta, iar anuntul a fost facut chiar de Shawn pe contul lui de Instagram.

“Am decis sa punem punct relatiei noastre romantice dar iubirea pe care o avem unul fata de celalalt, ca oameni, este mai puternica ca niciodata. Ne-am inceput relatia amoroasa din postura de cei mai buni prieteni si vom continua sa ramanem asa. Apreciem tot sprijinul aratat de pana acum si de acum inainte.”, a scris artistul pe retelele de socializare.

Partenerii Nostri