Muzica

Shawn Mendes sufera dupa Camila Cabello!

Articol scris de UTV Data publicării:

Shawn Mendes a lansat cel mai recent single al sau “It’ll Be Okay” si sa spunem ca s-ar putea sa nu fim chiar ok dupa ce o ascultam.

Balada vine la doar 2 saptamani de la despartirea dintre el si Camila Cabello, dupa ce acestia au fost impreuna mai bine de 2 ani.

Cel mai recent single al lui Shawn, despre care fanii speculeaza ca ar face referire la despartirea recenta a cuplului include urmatoarele versuri:  “Vom reusi?/O sa doara asta?” si “Incep sa-mi imaginez o lume in care nu ne ciocnim/ Ma imbolnaveste, dar ne vom vindeca si soarele va rasari”.

Cat despre refren, acesta pare sa fie cel mai sugestiv: “Nu trebuie sa stam/ Te voi iubi mereu/Va fi OK.”

Inainte de lansare, artistul le-a oferit fanilor un fragment de 12 secunde din piesa pe Instagram, iar reactiile acestora nu au incetat sa apara: “Stiu ca asta o sa doara atat de rau”, a scris un fan, in timp ce altul spune: “EPOCA SUPREMA A INIMII."

In urma cu doar câteva saptamani, atat Shawn, cat si Camila au anuntat impreuna despartirea lor. La acea vreme, fostul cuplu i-a asigurat pe fani ca, desi s-au separat din punct de vedere romantic, vor „continua sa fie cei mai buni prieteni”.

Sigur va intrebati care a fost motivul despartirii. Well, o sursa apropiata Camilei a declarat pentru E!News ca, desi Shawn a initiat conversata despre despartire, Camila a fost de accord ca despartirea este cea mai buna alegere.

De asemenea, sursa a spus ca nu a fost deloc o “despartire urata” sau cu vreun motiv anume, marturisind ca singurul motiv este faptul ca dragostea dintre cei doi s-a stins.

 „Relația devenea monotona si stagna”, a spus sursa. „Și au decis că e mai bine să fie prieteni, asa ca au decis ca e mai bine sa fie prieteni.”

Prieteni sau nu, cu dragoste sau fara, e clar ca Shawn trece prin momente dificile si ii va lua ceva timp sa fie OK.

Asculta aici piese "It'll Be ON":

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri