skepta
Muzica

Skepta se retrage din muzica ''(...) rap-ul pentru un artist e un fel de terapie... dar dupa o vreme simti ca ai cam spus tot ce aveai de spus''

Articol scris de UTV Data publicării:
Dupa ce in urma cu ceva timp Skepta anunta ca isi pregateste iesirea din scena, la propriu, iata ca a venit momentul sa faca ceea ce si-a propus... si trebuie sa recunoastem ca ne cam intristeaza putin gandul ca nu o sa-l mai auzim cantand, dar e si o parte buna in toata treaba asta si o sa intelegi imediat despre ce vorbesc.

Mai exact, artistul grime a anuntat ca nu mai are muzica nelansata si nici nu mai are de gand sa lucreze la piese noi, deoarece se retrage din muzica. Nu definitiv, insa, deoarece acesta simte ca e timpul sa treaca la o alta etapa în cariera sa si anume productia muzicala, ceea ce inseamna ca tot focusul va fi, incepand de acum, asupra albumelor huge pe care le va produce, tinand cont ca omul este o figura emblematica pentru muzica grime, fiind extrem de apreciat pentru lirica sa impecabila. So that's a good news! 

„E doar un gand din mintea mea, care-mi spune ca vreau sa fiu mai mult decat un simplu rapper, pentru ca treaba asta e o risipa de talent. Simt ca acum vreau sa fiu mai mult producator. Vreau sa produc albume pentru alti artisti. Mi-ar placea sa produc un album pentru Rihanna, ar fi un vis devenit realitate. Probabil ca o sa-i fac Rihannei cel mai tare album din cariera ei." , spune Skepta in cadrul unui interviu pentru BBC Radio.

Mai mult, în acelasi interviu, artistul grime mai spune ca: „Simt ca rap-ul pentru un artist e un fel de terapie... dar dupa o vreme simti ca ai cam spus tot ce aveai de spus - ajungi de la un copil african confuz la a fi sef in satul tatalui meu. Prin rap am ajuns deja in Nirvana."

De asemenea, artistul britanic a tinut sa le transmita fanilor, prin intermediul Instagramului, ca toata muzica pe care a lansat-o pana in acest moment este tot ce a avut de dat ca artist. Si, da, avand în vedere ca industria muzicala are foarte multe cantarete talentate, Skepta le-a dezvaluit fanilor ca isi doreste sa produca un album doar cu artiste. 

Who knows... poate ca urmatorul album al Rihannei va fi produs chiar de Skepta. 

Pana atunci, hai sa ascultam impreuna ultima piesa lansata de artistul britanic in colaborare cu J Balvin, aceasta fiind si piesa prin care Skepta isi face iesirea din scena... cel putin pentru un moment.

Și, da, e numai buna de pus pe repeat! Enjoy! 

Etichete: andreea din , skepta

Partenerii Nostri