Muzica

Smiley lanseaza piesa ''Pana Cand'' prin care vorbeste despre ignoranta celor din jur

Articol scris de UTV Data publicării:

Smiley a lansat piesa „Până când” prin care vorbeste despre ignoranța celor din jur, despre putere de a lua unele decizii, dar și despre social media care a devenit un instrument pe cât de folositor, pe atât de nociv.  

„Până când suntem dispuși să trecem cu vederea ceea ce suntem, să acoperim ceea ce simțim, să ignorăm ceea ce gândim ori ce iubim? Până când vom merge incotro ne indreaptă lumea si vom ignora ceea ce ne spune sufletul?
De când sufletul a devenit masurabil de regulile societății? Parcă infinitul n-avea capat. Până când?!”, a scris Smiley pe social media.

”Este, în aceste timpuri, un preaplin de emotii pe care fiecare dintre noi îl manifestă cum simte, cum poate, cum știe. Unii oameni scriu, alții plâng sau se plâng, unii urlă, alții studiază, unii acționează sau construiesc. Noi, artiștii, avem la îndemână muzica pentru a exprima ceea ce simțim. Astfel, ne alinăm pe noi și, sperăm noi, îi alinăm și pe alții.”, a adaugat artistul.

 Da-i un play piesei si spune-ne cum ti se pare! La noi e deja #perepeat! <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , smiley , pana cand

Partenerii Nostri