Sóley
Muzica

Sóley revine la București

Articol scris de UTV Data publicării:

Îndrăgita artistă islandeză Sóley revine la București, în Club Control, pe 3 iulie, începând cu ora 19:00.

Suntem bucuroși să vă invităm să faceți parte dintr-o experiență muzicală uimitoare. Artista ce vine în România din țara gheții și a focului ne va încânta din nou cu minunatele sale acorduri islandeze. O experiență muzicală intensă, de stare și plină de vibrații cinematografice.

Deși planurile Alternative Culture începeau la final de 2019, atunci când a apărut firesc nevoia de a comunica unitar proiectele culturale din portofoliul nostru, dar și să dezvoltăm o nouă componentă, aceea de a organiza concerte live cu artiști și trupe internaționale de muzică alternativă, rock, post-rock ș.a., a fost nevoie să depășim cu toții perioada de pandemie și să revenim abia acum cu anunțarea primului concert din programul Alternative Culture Live Music Sessions.

Astfel, primul concert pe care îl anunțăm este cu artista Sóley din Islanda. Seria de concerte cu artiști și trupe internaționale ce se află în turneu de promovare a noilor albume urmează să fie comunicat în perioada imediat următoare. Abordarea noastră este una de noutate pentru publicul de muzică alternativă sau subgenurile asociate acesteia și sperăm ca numele pe care le propunem să stârnească un real interes în scena locală.” Ionuț Trandafirescu, inițiatorul platformei Alternative Culture.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sóley a atras o mulțime de urmăritori din toată lumea cu melodiile sale de basm încă de când și-a lansat cariera solo în 2010, odată cu lansarea EP-ului Theatre Island. Melodiile fantastice alt-pop în tonuri sepia ale lui Sóley au continuat odată cu lansarea albumului ei de debut, We Sink, în 2011. Prin compozițiile sale delicate, îmbibate în nuanțe de vis și suprarealism întunecat, melodia ei Pretty Face a continuat să primească aprecieri.

Sóley a terminat recent înregistrarea celui de-al patrulea album solo, programat inițial pentru lansare în 2021. Lansarea albumului va fi însoțită de o serie extinsă de spectacole în Europa în 2021 și 2022.

Daca vrei sa ai parte de o experiență muzicală intensă, de stare și plină de vibrații cinematografice, Sóley vine în Club Control, pe 3 iulie, de la ora 19:00. <3

Etichete: soley

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri