Muzica

Solistul trupei The Killers a fost huiduit de fani la un concert

Articol scris de UTV Data publicării:

Solistul trupei The Killers, Brandon Flowers, si-a suparat fanii din Georgia dupa ce a primit pe scena un fan din Rusia, artistul a fost huiduit cand le-a spus spectatorilor ca rusul este "fratele" lor.

De ce au avut fanii reactia aceasta?

Ei bine, Georgia este un fost stat sovietic invadat de Rusia in anul 2008 iar asta cred ca explica tot. Dar se pare ca solistul nu stia acest lucru sau nu i-a acordat o prea mare importanta deoarece a chemat pe scena un fan rus pentru a canta la tobe cu ei in timpul melodiei "For Reasons Unknown" si a indemnat publicul sa se gandeasca unii la altii ca la "frati si surori".

"Noi nu punem etichete, dar tipul asta e rus. Sunteti de acord ca un rus sa vina pe scena?" a intrebat Brandon Flowers.

Publicul a raspuns cu huiduieli iar multi fani au parasit stadionul in semn de protest.

Video:TikTok/Guardian

Imediat dupa concert, membrii trupei The Killers si-au cerut scuze intr-o postare pe Facebook in care au mentionat ca nu au vrut sa jigneasca pe cineva dar este parte din traditia lor sa cheme oameni din public sa cante la tobe in timpul piesei "For Reasons Unknown". Totusi, acestia au recunoscut ca in contextul dat sa spunem ca toata audienta si toti fanii The Killers sunt "frati si surori" poate fi interpretat gresit.

Etichete: the killers

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri