Muzica

Steven Tyler de la Aerosmith s-a internat de bunavoie la dezintoxicare

Articol scris de UTV Data publicării:

Trupa Aerosmith si-a amanat mai multe concertele din 2022, dupa ce solistul Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare, scrie Agerpres.

Trupa rock a declarat ca Tyler a intrat voluntar intr-un program de tratament dupa o recadere recenta si si-a cerut scuze fanilor pentru amanari. Spectacolele din Las Vegas, unde trupa urma sa inceapa o rezidenta in iunie, au fost amanate si sunt programate sa reinceapa în septembrie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Dupa o interventie chirurgicala la picior in vederea urcarii pe scena si a necesitatii de a gestiona durerea în timpul procesului, Steven a avut o recadere recenta si a intrat voluntar intr-un program de tratament pentru a se concentra pe sanatatea si recuperarea sa. Ne pare rău sa ne informam fanii si prietenii ca trebuie sa anulam primul set de date ale rezidentei noastre din Las Vegas din iunie şi iulie", a precizat trupa într-un mesaj distribuit pe retelele de socializare.

Etichete: aerosmith

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri