Muzica

Testat pozitiv, Ed Sheeran isi lanseaza noul album si isi sustine concertele de acasa!

Articol scris de UTV Data publicării:
Ed Sheeran nu a reusit sa scape de Covid, anunand recent ca e nevoit sa se autoizoleze dupa ce a fost testat pozitiv, fix cu cateva zile inainte de lansarea noului album.
 
Din pacate, acesta a fost nevoit sa amane cu cateva zile lansarea, insa totul e bine cand se termina cu bine, deoarece finally avem muzica noua de la el, ba chiar acesta le-a promis fanilor ca va oferi interviuri si isi va sustine concertele de acasa, cerandu-si scuze tuturor celor pe care i-a dezamagit cu aceast veste.  
 
"Din pacate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa ca acum ma autoizolez si respect recomandarile guvernului. Scuze tuturor pe care i-am dezamagit'', a scris Ed Sheeran pe Instagram.

Cat despre noul album intitulat "=", se pare ca acesta este unul personal in care Ed canta despre sotia si fiica sa, fiind fara dar si poate albumul sau favorit. Nu am fost niciodată mai mândru de o creaţie a mea şi abia aştept ca voi toţi să-l ascultaţi", a scris artistul pe Instagram, adăugând că va sărbători lansarea printr-o "petrecere de unul singur", a declarat artistul.

Sheeran, care şi-a numit albumele anterioare după simboluri matematice, a declarat că "=", reunind piese despre soţia şi fiica sa, este albumul său favorit.

Asadar, din moment ce isi va sustine concertele de acasa, este clar ca Ed are o forma usoara a virusului. Intre timp, nu uita sa-i dai un play noului album si sa arunci un ochi peste challenge-ul pe care Ed l-a lansat pe online. Enjooooy! <3 
 
P.s. Care e piesa ta preferata??? 
Etichete: andreea din , utv , unews , ed sheeran

Partenerii Nostri