Muzica

„The Beatles: Get Back"

Articol scris de UTV Data publicării:

Concertul de neuitat al trupei Beatles de pe acoperisul sediului Savile Row al Apple Corps, ce a avut loc pe 30 ianuarie 1969, va debuta ca un lungmetraj de 60 de minute in cinematografele IMAX®, acolo unde va avea loc si un Q&A cu producatorii lungmetraj-ului ce va fi lansat pe 30 ianuarie 2022.

Pentru a sarbatori aniversarea concertului mentionat mai sus, cinematografele selectate IMAX® vor organiza, de asemenea, si o sesiune Q&A si vor oferi publicului o serie de mini-afise exclusive cu trupa. So cuuute!

Intrebarile si raspunsurile vor fi transmise prin satelit simultan in toate locatiile IMAX conectate. „Sunt incantat ca marele concert, „The Beatles: Get Back", va fi experimentat si in IMAX, pe acel ecran urias", spune regizorul/producatorul Peter Jackson. „Este ultimul concert al legendarei trupe The Beatles si este modalitatea perfecta de a-l revedea si auzi in ziua de azi."

„De cand a debutat frumoasa docuserie a lui Peter Jackson, am auzit non-stop cerintele fanilor trupei care doresc sa experimenteze concertul de neuitat de pe acoperis in cinematografele IMAX", spune Megan Colligan, presedintele IMAX Entertainment.

„Suntem atat de incantati sa colaboram cu Disney pentru a aduce concertul „Get Back" intr-o etapa cu totul noua si pentru a le oferi fanilor Beatles de pretutindeni oportunitatea de a-si urmari si auzi eroii printr-o experienta IMAX de neuitat, de la calitatea imaginii pana la sunet.", a adaugat Megan.

O implicare teatrala globala a filmului de 60 de minute, „The Beatles: Get Back–The Rooftop Concert", va avea loc apoi in perioada 11-13 februarie 2022. De asemenera, seria completa a documentarelor, „The Beatles: Get Back" va fi disponibila si pe Blu-rayTM in Marea Britanie incepand cu 28 februarie 2022. So stay tuned!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri