Muzica

The Chainsmokers reactioneaza la „conspiratia" potrivit careia membrii trupei au suferit o chirurgie plastică pentru a „arata complet diferit"

Articol scris de UTV Data publicării:

Duo-ul de DJ, format din Alex Pall si Drew Taggart, a anuntat in februarie 2020 ca va intra intr-o pauza de social mediat, spunand: "ne vom lua ceva timp pentru a ne ocupa de urmatorul nostru capitol in muzica".

Dupa acest anunt, baietii au sters toate postarile de pe pagina lor oficiala de Instagram, cu exceptia declaratiei lor.. Ei bine, de atunci, membrii trupei si-au tinut viata privata, insa nu pentru mult timp, deoarece, de curand, pe contul oficial de TikTok si-au facut aparitia mai multe clipuri in care apareau doi barbati care semanau cu membrii trupei, Alex si Drew. Ce credeti ca s-a intamplat?

Mai exact, una dintre postari ii prezenta pe cei doi tipi reactionand la un videoclip cu hashtag-ul „conspiratie".

Un internaut a facut o afirmatie destul de dubioasa in care spune ca membrii trupei „au suferit o multime de operatii plastice" in timpul pauzei lor, motiv pentru care in prezent arata „complet diferit."

Cum au reactionat Chainsmokers? Iata raspunsul: „De ce ne-am incurca cu perfectiunea?" Deci, care e treaba cu aceste clipuri ciudate?

Dupa cum se dovedeste, se pare ca The Chainsmokers erau, de fapt, pusi pe sotii. Pentru a-si anunta revenirea, se pare ca adevaratii Drew si Alex i-au angajat pe cei doi tipi care semanau cu ei, sa joace intr-un fals documentar despre pauza lor.

De asemenea, Drew si Alex au aparut mai tarziu alaturi de dublurile lor intr-un videoclip postat pe TikTok, scriind „cand intalnesti doi tipi albi la intamplare care arata ca The Chainsmokers". Ce parere ai de toata treaba?

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri