Muzica

The Weeknd da voce personajului Orion in noul sezon "The Simpsons”

Articol scris de UTV Data publicării:

The Weeknd este peste tot. Hitmaker-ul canadian va aparea intr-un viitor episod 'Bart the Cool Kid' din "The Simpsons", dand voce personajelor Orion Hughes și Darius Hughes. „The Simpsons” era de mult pe 'bucket list-ul' artistului. Acesta povestea pentru Variety inca din mai 2020 ca ar fi un vis o aparitie in serialul animat.

Intr-un tweet recent, artistul si-a impartasit entuziasmul de a se alatura distributiei "THE SIMPSONS" care va avea premiera pe 20 martie. The Weeknd – pe numele sau real Abel Tesfaye – se declara : „mandru de asta”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

The Weeknd nu este strain de lumea animatiei. In trecut si-a imprumutat vocea emisiunilor animate Robot Chicken și American Dad. Artistul interpretand un personaj care seamana foarte mult cu el. De asemenea, a jucat in filmul 'UNCUT GEMS' si urmeaza sa joace in serialul 'THE IDOL', el fiind si co-scenarist si producator executiv.

Talentat si ambitios! So jealous..

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri