ASAP-Rihanna
Muzica

Ti-ai luat 'umbrella'? Ploua cu vesti despre Rihanna

Articol scris de UTV Data publicării:

Shine bright like a diamond!

Rihanna este in centru atentiei de cand a anuntat ca este insarcinata. Artista se bucura din plin de perioada sarcinii. Ea a declarat ca se afla in cea mai frumoasa perioada a vietii si ca maternitatea este o provocare din toate punctele de vedere, mai ales in privinta aspectului fizic, de la vestimentatie pana la make-up, insa ii plac provocarile si le imbratiseaza cu entuziasm.

Riri ar putea scoate in fiecare zi look-uri emblematice pentru femei insarcinate. Cu toate astea, prioritatea numarul unu este sa-si protejeze copilul. La petrecerea de lansare Fenty Beauty, Rihanna a declarat ca admira stilurile parentale ale vedetelor din „Real Housewives”, Heather Dubrow si Teresa Giudice.

hmm.. sa se transforme Riri intr-o gospodina super protectoare!?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Vedeta in varsta de 34 de ani, se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi va tine primul bebelusul in brate, fiind in trimestrul 3 de sarcina, asa ca, in ultima perioada a tot fost surprinsa la cumparaturi.

La cea mai recenta sesiune de shopping, Rihanna a fost vazuta admirand hainute pentru bebelusi de culoare roz. Iar fanii si presa si-au pus intrebarea daca aceasta va naste o fetita. Mai mult decat atat, in completarea tinutei sale "chic" superstarul avea un accesoriu care a atras atentia tuturor. Este vorba de un inel de logodna cu un diamant urias.

Tu ce crezi? Riri s-a logodit in secret cu A$AP ROCKY si vor avea o fetita?

Etichete: rihanna

Partenerii Nostri