TINA TURNER
Muzica

Tina Turner s-a stins din viata la 83 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Tina Turner, star al rock’n’roll-ului,  pe numele real Anna Mae Bullock, a murit pe data de 24 mai, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Legendara cântăreață s-a stins din viață în casa sa din Elveția, anunțul fiind făcut în urmă cu puțin timp, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.


"Cu tristețe vă anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost Tina Turner. Cu muzica și cu nemărginita ei pasiune pentru viață, Tina a încântat milioane de fani din toate colțurile lumii și a inspirat starurile de mâine. Astăzi îi spunem rămas bun unei prietene dragi, care ne lasă toată munca ei și, anume, muzica. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familie. Tina, deja ne lipsești ”, a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Tina Turner, 'regina rock’n roll-ului' a murit liniştită, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveţia. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii şi un model", se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii artistei.


Tina Turner nu a avut o viață tocmai ușoară. Vedeta a trecut prin momente dificile, mai ales că a trăit cu un soț abuziv, s-a confruntat cu o boală grea și și-a pierdut doi copii în ultimii ani de viață.

Cu toate acestea, legendara cântăreață a lăsat în urmă o avere impresionantă. Tina Turner a strâns de-a lungul vieții o avere de 250 de milioane de dolari.Se pare că singurul moștenitor al vedetei este chiar soțul ei, Erwin Bach, alături de care locuia în casa de lux din Elveția.


Cine a fost Tina Turner!?
Tina Turner s-a nascut pe 26 noiembrie 1939 in Brownsville, Statele Unite.
Şi-a început cariera la vârsta de 18 ani, alături de Ike Turner. Ea a continuat, câţiva ani mai târziu, cu o carieră solo de succes impresionant, lansând albume precum „Private Dancer” şi „Foreign Affair”, certificate cu platină.


A colaborat cu nume precum The Rolling Stones, David Bowie, Rod Stewart şi Cher, iar discografia sa cuprinde 9 albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume.


Între cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără „Nutbush City Limits", prima pe care a scris-o, „River Deep- Mountain High", „Private Dancer”, „What You Get Is What You See”, „Steamy Windows", „The Best”, „I Don't Wanna Lose You" şi „Golden Eye”.


A fost recompensată cu 8 premii Grammy din 25 de nominalizări. Viaţa Tinei Turner a fost ecranizată pentru prima data în 1993, sub numele „What's Love Got to Do With It”, rolul artistei fiind interpretat de Angela Bassett.


Tina Turner a fost mereu discretă cu viața ei privată, mai ales în privința stării de sănătate, însă de-a lungul anilor au mai apărut în spațiul public informații legate de bolile ei.


Regretata artistă şi-a povestit viaţa în autobiografia „My Love Story“, care a fost publicată în octombrie 2018.  In 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal, iar pentru că a renunţat la tratamentul tradiţional în favoarea unuia homeopatic, starea ei s-a înrăutăţit, fiind nevoită să facă un transplant de rinichi, pe care i l-a oferit soţul ei.

Problemele grave de sănătate ale cântăreţei au început în 2013, la doar trei luni după ce s-a căsătorit cu Erwin Bach (64 de ani).
R.I.P

Etichete: tina turner

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri