Muzica

Trupa ABBA, nominalizata pentru prima oara la Grammy

Articol scris de UTV Data publicării:

Ohh well, dupa 49 de ani de la infiintare, legendara trupa ABBA a primit, finally, prima nominalizare din cariera, la Premiile Grammy. Cum vi se pare asta? Stiu ca mai bine mai tarziu decat niciodata, dar, totusi, sa fim seriosi, ABBA a facut istorie in muzica, iar majoritatea pieselor sunt inca fredonate si in ziua de azi, si cu toate astea, in toti acesti ani, Grammy-ul nu a nominalizat-o? Anyway... hai sa ne bucuram de prezent, zic.

Deci, da! Vestita trupa a fost nominalizata la Grammy cu piesa ''Still Have Faith In You'', la categoria ''Cantecul anului'', iar batalia e stransa, deoarece la aceeasi categorie sunt nominalizati artisti precum Batiste, Tony Bennett & Lady Gaga’s, Justin Bieber, Lil Nas X, Olivia Rodrigo si lista continua. Yuuup! Concurenta e mare! Acum ramane sa vedem cine va pleca acasa cu trofeul, la Gala Grammy, ce va avea loc pe 31 ianuarie 2022.

Cat despre piesa ''Still Have Faith In You'', afla ca face parte de pe albumul „Voyage”, care a marcat si reintoarcerea trupei in muzica dupa o pauza de 40 de ani.

Cat despre reactia fanilor? „Este fantastica treaba asta, dar imi si reaminteste de faptul ca premiile Grammy nu reflecta intotdeauna calitatea muzicii”, a scris un fan pe Twitter, in timp ce altul spune: „Cum am trait intr-o lume in care ABBA a avut 0 nominalizari la Grammy?”.

Tu ce parere ai?

Etichete: utv , unews , abba

Partenerii Nostri