Muzica

Trupa BTS anunta ca va lua o „pauza extinsă de odihnă”

Articol scris de UTV Data publicării:
BTS si-a exprimat recent dorina de a se retrage, pentru o perioada scurta, din muzica, odata cu finalizarea evenimentelor pe care le aveau deja programate, acestea fiind, mai exact, ''BTS Permission To Dance On Stage'' si ''Jingle Ball Tour''.
 
Nu va ingrijorati prea tare, este doar o pauza, nu si sfarsitul trupei. Si artistii mai obosesc cateodata si au nevoie sa isi reincarce bateriile! :D
 
Si, daca ne amintim bine, membrii trupei BTS au mai avut o pauza asemenatoare, ce a durat cateva saptamani, la sfarsitul anului 2019 si nu si-au dezamagit fanii, intorcandu-se pe scena cu forte proaspete, ca de fiecare data. Doar vorbim despre cea mai iubita trupa K-pop din lume, nu?
 
Ei bine, acum, se pare ca simt din nou nevoia de o alta ''perioada prelungita de odihna'', pentru a-si gasi ''inspiratia si sa se reincarca cu energie creativa''.
 
Cred ca cu totii avem nevoie sa facem un pas in spate din cand in cand, si, da, e de inteles si e sanatos sa faci asta dupa atata munca. 
 
''Această perioadă de odihnă le va oferi membrilor BTS, care s-au angajat neobosit în activitățile lor, șansa de a se inspira și de a se reîncărca cu energie creativă. De asemenea, va fi prima data cand, de la debutul lor, vor putea sa petreacă sezonul sărbătorilor alături de familiile lor. Vă rugăm încă o dată să respectati nevoia lor de a se bucura de libera si obsinuita viața de zi cu zi , concentrându-se doar pe ei înșiși in perioada lor de odihnă”, a declarat Big Hit.
 
Membrii trupei BTS sunt cei mai buni artisti internationali ai anului, incheind anul 2021 cu cea mai buna melodie din topul Apple Music, pozitionandu-se, de asemenea, in topul Billboard Global Excl. U.S. , cu piesa “Dynamite.”
 
Single-ul a debutat pe locul 1 în Billboard Hot 100 în august 2020 și a stabilit un nou record pentru cele mai multe săptămâni în topul Billboard’s Digital Songs Sales Chart.
 
În ultimele luni, „Dynamite” a devenit prima melodie BTS care a câștigat trei discuri de platină RIAA. De asemenea, baietii au fost nominalizati pentru cea mai bună performanță pop în duo/grup la Premiile Grammy din 2021.
.
Etichete: utv , unews , bts

Partenerii Nostri