Muzica

Trupa Fugees se reuneste si pregateste primul turneu mondial

Articol scris de UTV Data publicării:

Veste maaaaareeee! Membrii legendarei trupe hip-hop, Fugees, s-au reunit  dupa 25 de ani si pregatesc de zor primul turneu mondial ce va incepepe 22 septembrie si va include 12 orase internationale. So stay tuneeeed! <3

Potrivit The Guardian, motivul principal al acestei reveniri este aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului '' The Score'', recompensat cu doua trofee Grammy.

„The Fugees au o istorie complexa si de impact. Nici nu am fost constienta ca au trecut 25 de ani, pana cand cineva nu mi-a atras atentia. Am hotarat sa onorez acest proiect important, aniversarea lui, cat si fanii care au apreciat muzica si au creat o platforma pasnica unde ne-am putut regasi, pentru a canta muzica pe care o iubim si pentru a transmite un mesaj de pace in lume”,declara Hill.

„Acum, cand celebrez 25 de ani cu band-ul, imi amintesc cum ne-am jurat ca nu vom face doar muzica, ci vom fi o miscare. Vom fi o voce pentru cei care nu au una, in aceste timpuri nesigure si sunt recunoscator, inca o data, pentru ca Dumnezeu ne-a readus impreuna”, a continuat Wyclef.

Asadar, acum ca esti la curent cu stirile, afla ca poti sa ii vezi live la concert atat pe 4 decembrie la Paris, cat si pe 6 decembrie la Londra.

Mai mult, odata cu primul show din New York, ce va da  si startul mult-asteptatului turneu, membrii isi vor arata si sustinerea pentru Global Citizen Live, evenimentul live care, cu ajutorul artistilor si nu numai, lupta pentru a proteja planeta si a combate saracia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , unews , the fuegees

Partenerii Nostri