Muzica

Trupa The Future X e pregatita sa faca furori in industrie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Simon Fuller, managerul care a fost in spatele proiectelor celebrelor trupe Spice Girls si S Club 7, incearca sa ofere, din nou, publicului un proiect muzical divers, atipic si plin de creativitate.

Surpriza? De data aceasta totii membrii trupei au fost alesi de pe TikTok. Trupa se numeste The Future X si este compusa din 4 dansatori si 3 cantareti, toti fiind descoperiti de pe TikTok.

Norocosii castigatori ai hashtag-ului #NextInMusic sunt: Angie Green, Luke Brown si Maci Wood; si dansatorii Jayna Hughes, Sasha Marie, Tray Taylor si Drew Venegas.

Cat despre gandurile pe care le are in legatura cu proiectul asta fresh, Simon a declarat ca: „Timp de un an am lucrat in parteneriat cu TikTok pentru a gasi cei mai talentati oameni de pe platforma si sunt extrem de multumit de rezultat. The Future X combina tot ce e mai interesant la tinerii artisti: autenticitate, incredere, putere si un echilibru intre dansatori foarte talentati si cantareti excelenti.”

Vom vedea daca noua trupa se va bucura de succesul pe care Spice Girls l-a avut si va face ravagii asa cum a facut trupa in anii ’90. In orice caz, tinem aproape, e de urmarit acest proiect! <3 

Good luck, guys! 

Partenerii Nostri