download
Muzica

Turneul Coldplay din 2022 va fi unul vegan!

Articol scris de UTV Data publicării:

A fi vegan sau a nu fi vegan? Aceasta e intrebarea!:)))

Coldplay a anuntat ca doreste ca turneul din 2022, Music of the Sheres World Tour, sa fie unul cruelty-free si a facut demersurile necesare pentru a fi pusa in practica aceasta dorinta. 

Trupa a adus in vedere celor de la PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) faptul ca  in cadrul acestui turneu sa se vanda doar mancare vegana.

Intr-o scrisoare deschisa catre PETA, care le-a sugerat britanicilor sa vanda doar produse pe baza de plante, acest lucru fiind benefic pentru a reduce amprenta de carbon a turneului lor.

„Asa cum stiti, fermele de animale contribuie la multe dintre cele mai grave probleme de mediu cu care planeta noastra se confrunta. Nu e de mirare ca Natiunile Unite au declarat ca tranzitia la o dieta vegana este o masura urgenta ce trebuie luata pentru a preveni unele dintre cele mai dure efecte ale crizei de mediu in care ne aflam. Si e destul de simplu de facut, nu trebuie decat sa trecem de la burgerii cu carne de vita, la cei in care carnea e inlocuita de chiftelute de fasole.”, le-a scris Elisa Allen, directorul PETA.

Zis si facut! Viitoarele concerte ale trupei vor dispune 100% de energie obtinuta din surse regenerabile, iar fanii care folosesc transportul in comun pentru a ajunge la concert, vor fi recompensati. Cat de tareeeee! <3

De altfel, 10% din castiguri va fi donat pentru organizatiile care lupta cu incalzirea globala si pentru fiecare bilet vandut, un nou copacel va fi plantat.

Coldplay a petrecut ani de zile cerand sfaturile expertilor pentru a gasi cele mai naturale si mai prietenoase cu mediul solutii, astfel incat concertelor lor sa fie un bonus pentru binele planetei.

Ce zici? Cum ti se pare idee? Dai going sau not interested? :D

 

Partenerii Nostri