Muzica

Unchiul legendarei Aaliyah sustine ca LP-ul postum ''Unstoppable'' va fi lansat luna aceasta!

Articol scris de UTV Data publicării:

Unchiul legendei R&B, Barry Hankerson, si fondatorul Blackground Records, a anuntat ca LP-ul postum al artistei va fi lansat in Ianuarie. Cat de tareeeee! <3

Asa cum probabil ati observat deja, piesa ''Poison'' in colaborare cu The Weeknd este deja lansata, fiind prima piesa extrasa de pe albumul ''Unstoppable''... ohh si suna atat de bine!

Mai mult, Barry a declarat pentru „The Geno Jones Show": „ Piesa cu The Weeknd a fost lansata recent si merge extraordinar de bine. Asadar, odata cu acest succes, credem că totul va lua si mai multa amploare odata ce vor fi lansate si piesele facute in colaborare cu artisti precum Ne-Yo, Snoop Dogg, Future și Drake (Drake fiind unul dintre cei mai mari fani ai artistei)''.

De asemenea, unchiul aristei a spus, in urma cu ceva timp, despre piesa „Poison": „Mi-am dorit ca fanii ei să primească un cadou special înainte de sărbători și am simțit că este momentul perfect pentru a lansa o piesa neauzită până acum. Nimeni nu se astepta la asta.''.

Daca inca nu ai ascultat piesa extrasa de pe albumul ce urmeaza sa apara in curand, stii ce ai de facut! Press Play & Enjoy!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri